Iets te vieren? Bij elk feestje hoort natuurlijk wel gebak.
Droge worst: everybody loves it. Maar op jouw borrel wil je natuurlijk niet zomaar worst. En wij zouden de SPIJSgirls niet zijn – als we niet op zoek zouden zijn gegaan naar de allerlekkerste droge worst van Nederlandse bodem.
De worst waar wij mee werken is afkomstig van Brandt en Levie. Dit bedrijf is opgericht door drie jonge chefs die hun eigen worstenmakerij zijn gestart. Ze hebben de ambacht in Corsica en Italië geleerd bij de beste charcutiers en slagers binnen het vakgebied. Het doel van Brandt en Levie: de beste worsten produceren op een verantwoorde manier. En dat is gelukt.
~Brandt & Levie
Op evenementen presenteren we vijf verschillende soorten worst. Gasten kunnen zelf kiezen welke we voor ze mogen snijden. De keuze is ruim: Blauwe kaas met spar, Piment d’Espellete met venkelzaad, Chipotjle met cacao, Lavendel & Rozemarijn met rozenblaadjes. En het mooie is.. ze zijn nog lekkerder dan het klinkt!
Iets te vieren? Bij elk feestje hoort natuurlijk wel gebak.
Iets te vieren? Met onze champagnetoren wordt elk proost moment er een die bij blijft.
Oesters eet je als het feest is! We hebben de allermooiste oesters én de leukste oestermeiden in huis.
Een oer-hollandse delicatesse in een hip jasje. Onze haringkar is een eyecatcher op ieder (haring)feest!
We zijn trots op onze kazen van Fromagerie Guillaume en dat tovert een grote glimlach op het gezicht van alle gasten.