Iets te vieren? Bij elk feestje hoort natuurlijk wel gebak.
De oester is onze eerste grote liefde. Je eet ze niet zomaar, je eet ze als het feest is. Het liefst onder het genot van goed gezelschap en een mooi glas bubbels. Een goede oester heeft een stevige schelp. Hij is vlezig, romig en je proeft de zee die hem voedt. Wanneer je de oesters eet word je even meegenomen naar de kust en dat is misschien wel waarom we zo van dit product houden.
Met onze jarenlange ervaring als oesterkraaksters weten we op welke manier deze delicatesse het beste past binnen een evenement. Voor kleine gezelschappen kunnen we bijvoorbeeld de tijd nemen voor een uitgebreide proeverij van verschillende soorten speciaal oesters, waar we je álles over vertellen. Bij grotere events kunnen we per oestervrouw tot wel 120 oesters per uur openen. Oesters zijn er in vele soorten en maten. Wij hebben de lekkerste eruit gevist en een pre-selectie voor jou gemaakt.
De oesters zijn al heerlijk zonder toevoeging. Maar je gasten verder verrassen kan ook: op de klassieke manier met citroen en peper - óf bijvoorbeeld met gin tonic schuim en komkommer, een shot zeewier-jenever of een vinaigrette. Ook een verzoeknummer is mogelijk! We werken al een tijd lang nauw samen met onze Zeeuwse leverancier Adri & Zoon, die ons van meer dan 40 soorten oesters kan voorzien.
Iets te vieren? Bij elk feestje hoort natuurlijk wel gebak.
Iets te vieren? Met onze champagnetoren wordt elk proost moment er een die bij blijft.
Droge worst: everybody loves it. Verras je gasten met de lekkerste droge worst van Nederlandse bodem!
Een oer-hollandse delicatesse in een hip jasje. Onze haringkar is een eyecatcher op ieder (haring)feest!
We zijn trots op onze kazen van Fromagerie Guillaume en dat tovert een grote glimlach op het gezicht van alle gasten.