Iets te vieren? Bij elk feestje hoort natuurlijk wel gebak.
We zijn trots op onze kazen. Ze zijn niet alleen waanzinnig lekker… De manier waarop wij ze presenteren maakt het eten van een stukje kaas een heuse ervaring. Onze kaasmeiden zijn ware eye catchers en ze toveren een grote glimlach op het gezicht van alle gasten.
Daarnaast zijn we blij met en trots op het verhaal achter de kaas en zijn importeur. We werken namelijk samen met Fromagerie Guillaume. Dit familiebedrijf heeft een echte passie voor het vak en dat voel je in alles. Hun missie: het verzamelen en rechtstreeks leveren van de mooiste en lekkerste kazen uit heel Europa. Wat hen daarbij zo bijzonder maakt: ze affineren de kazen zelf.
Naar evenementen nemen we verschillende soorten - bijzondere kazen - mee. Waaronder een pikante oude brokkelkaas uit Nederland, de Blacksticks Blue uit Ierland (de ‘vader’ van de blauwe kaas) en de Franse Brie de Meaux (gevuld met truffel!) We maken het af met mooie extra’s, zoals het brood dat Robert van Beckhoven, dé meesterbakker, in samenwerking met Fromagerie Guillaume speciaal voor bij de kazen heeft ontwikkeld.
Iets te vieren? Bij elk feestje hoort natuurlijk wel gebak.
Iets te vieren? Met onze champagnetoren wordt elk proost moment er een die bij blijft.
Oesters eet je als het feest is! We hebben de allermooiste oesters én de leukste oestermeiden in huis.
Droge worst: everybody loves it. Verras je gasten met de lekkerste droge worst van Nederlandse bodem!
Een oer-hollandse delicatesse in een hip jasje. Onze haringkar is een eyecatcher op ieder (haring)feest!