Iets te vieren? Bij elk feestje hoort natuurlijk wel gebak.
Wij zijn dol op de frisse zilte geur, de romige smaak en het malse, vette vlees van de haring.. en mín-stens zo dol op de haringfeesten en tradities. Ieder jaar kijken we met veel enthousiasme (en een klein beetje opwinding) uit naar de ‘Hollandse nieuwe’.
De Nederlandse haringvaart bestaat al meer dan 1000 jaar. Het aan land komen van de ‘Hollandse nieuwe’ brengt al decennialang feest. Deze traditie komt voort uit het feit dat de aankomst van de haring vroeger betekende dat er weer gezond voedsel aan wal was.. én dat ‘onze’ vissersmannen weer veilig thuis waren.
De haring op jouw feest moet natuurlijk vers schoongemaakt worden. Want dat is toch echt wel het allerlekkerste. En dat treft: wij zijn door Schuitemaker Vis (een Fileerderij in Katwijk) opgeleid tot de beste haring schoonmaaksters van het land. De kraakverse haring zelf is afkomstig uit Zeeuwse hoek, van onze leverancier G & B uit Yerseke.
Iets te vieren? Bij elk feestje hoort natuurlijk wel gebak.
Iets te vieren? Met onze champagnetoren wordt elk proost moment er een die bij blijft.
Oesters eet je als het feest is! We hebben de allermooiste oesters én de leukste oestermeiden in huis.
Droge worst: everybody loves it. Verras je gasten met de lekkerste droge worst van Nederlandse bodem!
We zijn trots op onze kazen van Fromagerie Guillaume en dat tovert een grote glimlach op het gezicht van alle gasten.